wordt rotterdam fietsstad 2018?

16 maart 2017 | gemeente rotterdam | nieuwsbericht

Help mee en vul nu de enquête in op fietsstad2018.nl.

Breng je stem uit. Breng ons naar de volgende ronde.

Breng je stem uit. Breng ons naar de volgende ronde.

De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad2018’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen gemeente. Daarvoor kunnen alle fietsers tot en met 31 mei 2017 een eenvoudige online enquête invullen. Doe je dat voor Rotterdam, dan maak je naast de e-bike via de Fietsersbond ook nog eens kans op een fietsfan010-fiets.

We roepen dan ook alle Rotterdammers op de enquête in te vullen. Het helpt jou misschien niet alleen aan een nieuwe fiets, maar de resultaten helpen de gemeente ook het fietsbeleid gericht te verbeteren. Om door te mogen naar de volgende ronde heeft Rotterdam minimaal 200 stemmen nodig, maar meer is natuurlijk beter. Een comité maakt vervolgens een top 5, waaruit volgend jaar een winnaar wordt gekozen.

Help mee!
Vul de online enquête in voor onze gemeente en zorg dat we kans maken op die top 5. Door de enquête in te vullen draag je sowieso bij aan een beter fietsklimaat in en -beleid voor de stad en maak je ook nog eens kans op het winnen van fietsen. Hoe? Nou zo:

1. Ga naar fietsstad2018.nl
2. Vul de enquête in voor Rotterdam
3. Vul bij vraag 34 je e-mailadres in als je kans wilt maken op de e-bike van de Fietsersbond
4. Vink bij vraag 35 aan dat de gemeente (Rotterdam) contact met je op mag nemen als je kans wilt maken op de fietsfan010-fiets.

fietsfan010-fiets

Wanneer gebeurt wat?
Je kunt de enquête invullen tot en met 31 mei 2017. In juni maakt de gemeente de winnaar van de fietsfan010-fiets bekend. De Fietsersbond laat in het najaar weten wie de e-bike heeft gewonnen.

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken