werken voor de gemeente rotterdam

In Rotterdam kan alles wat jij kunt!

 

Werken voor de gemeente Rotterdam.

Sfeerbeeld Coolsingel

In Rotterdam werken is leuk. AŠn Rotterdam nog leuker. Rotterdam. Make it happen!

Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Hier is ruimte voor mensen met ideeŽn. Werken in Rotterdam is leuk, werken aan Rotterdam is nog leuker. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vraagt. Kun jij dat aan? Welkom. In Rotterdam gebeurt alles wat je loopbaan nodig heeft.

Wil jij werken voor de gemeente Rotterdam?
Wij zoeken regelmatig nieuwe medewerkers, trainees en stagairs die zich met hart en ziel willen inzetten voor de stad. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze actuele vacatures, informatie over stages en het Rotterdamse traineeprogramma. Wil jij op de hoogte blijven van al onze vacatures? Volg ons dan via LinkedIn en Twitter!

Gemeente Rotterdam als werkgever
Als organisatie investeert de gemeente Rotterdam veel in de ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers. Dit traject heeft als doel houding en gedrag te ontwikkelen waarbij ambtenaren zich bij alles wat ze doen bewust zijn van het effect van handelen in en voor de stad. In de arbeidsvoorwaarden lees je meer over doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Benieuwd naar de organisatiestructuur van de gemeente Rotterdam? Bekijk hier het organogram.

Werken met een twist
De gemeente Rotterdam biedt een moderne werkomgeving die aansluit op de veranderde rol van de overheid en ontwikkelingen in de stad. Werk je bij de gemeente Rotterdam, dan werk je in de meest uiteenlopende gebouwen. Van het antieke Stadhuis tot het hypermoderne Timmerhuis, De Rotterdam en alles er tussenin. Rotterdam stimuleert Het Nieuwe Werken.

Aanvullende informatie

Veelgestelde vragen en antwoorden over werken bij de gemeente Rotterdam

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken