vierde voorronde skvr fanatics

20 maart 2017 | gemeente rotterdam | nieuwsbericht

Donderdag 23 maart is het tijd voor de vierde voorronde van SKVR Fanatics, het podium voor jong, Rotterdams talent.

Fanatics

Deze keer neemt woordkunstenaar Dichter plaats in de jury.

Artist Talk
Net als de eerste drie voorrondes belooft het weer een muzikaal en energiek feestje te worden in RAAF, waar Rotterdams talent, publiek en bekende namen elkaar ontmoeten. Deze keer neemt woordkunstenaar Dichter plaats in de jury. De avond begint met Artist Talk, waar Dichter in gesprek gaat met publiek en deelnemers over zijn werk, doelen en dromen. Hoe was het om op te treden voor de koning? Waar begin je als je een album uit wil brengen? Na de Artist Talk richten we ons tot het podium in RAAF, trapt Dichter de voorronde af met een gastoptreden en is het daarna tijd voor de Rotterdamse talenten om publiek en jury omver te blazen.

Dans, muziek & spoken word
Het deelnemersveld van deze editie van SKVR Fanatics is divers. Dans van I AM MOVEMENT en BLACK ON BLACK, Tessa Diks en Zanyar Aziz staan on stage met Spoken Word, er wordt gerapt (Brens, Devon, Wavey en Evy) en WARD maakt muziek.

Zowel jury als publiek beslissen wie doorgaat naar de (halve) finale. Het publiek bepaalt, nadat de acts alles hebben gegeven, wie zij de plek in de halve finale gunnen. Meeste stemmen gelden!
De jury, die naast Dichter bestaat uit juryvoorzitter Jared Hiwat en gastjurylid Lorenzo Elstak (initiatiefnemer van IkBenWij & danser bij onder andere Groove Kings en Jandino), voorziet elke deelnemer van feedback en bepaalt wie rechtstreeks naar de finale gaat op 6 juli.

Aanvullende informatie

De avond begint om 19:00 uur, in RAAF Rotterdam. Toegang is € 2,50.
SKVR

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken