laatste week inschrijving inkopen zonnepanelen

13 maart 2017 | gemeente rotterdam | nieuwsbericht

U kunt zich nog tot 22 maart inschrijven voor de actie groepsinkoop zonnepanelen.

Zonnepanelen op daken

Ook meedoen aan de groepsinkoop zonnepanelen? Inschrijven kan nog één week!

Iedereen die in Zuid-Holland woont heeft nog één week de tijd om mee te doen aan deze actie. U kunt zich tot 22 maart nog aansluiten bij de groep mensen die al meedoen. Inschrijven is gratis en zonder verplichting.

Hoe meer mensen mee doen hoe goedkoper de koop
Het aantal inschrijvingen is belangrijk voor de prijs van het zonnepanelensysteem. Hoe meer mensen inschrijven, hoe scherper de prijs. De prijs wordt op 23 maart afgesproken tijdens een veiling voor gekwalificeerde leveranciers. Ruim 2.800 mensen zich al ingeschreven voor de groepsaankoop zonnepanelen. Deelnemers van eerdere groepsaankopen van SamenZonneEnergie bespaarden gemiddeld €1.064,- op de aanschafprijs van hun systeem.

SamenZonneEnergie neemt het uitzoekwerk uit handen
Door het grote aantal aanbieders van zonnepanelen zien huiseigenaren vaak door de bomen het bos niet meer. ‘Via de groepsaankoop willen we mensen helpen op een makkelijke manier kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen te kopen’, laat Paula van Zandbergen, projectmanager van SamenZonneEnergie weten.

Financieel aantrekkelijk én een duurzame keuze
De interesse in het opwekken van eigen duurzame energie is begrijpelijk. Gemiddeld verdienen zonnepanelensystemen zich in 6 tot 10 jaar volledig terug. De systemen gaan minimaal 25 jaar mee. Een investering in zonnepanelen rendeert daarom fors beter dan een gemiddelde spaarrekening. Zonnepanelen wekken groene stroom op. Een zonnepanelen-eigenaar draagt bij aan een duurzamere omgeving.

Aanvullende informatie

Deze actie is een initiatief van de Zuid-Hollandse gemeenten, waaronder Rotterdam.

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken