guerilla in maaspodium

20 maart 2017 | gemeente rotterdam | nieuwsbericht

DOX en danstheater AYA presenteren 31 maart Guerilla in het Maaspodium Rotterdam.

Guerilla

Een zoektocht naar de huidige waarde van protest, verzet en opstand.

In Guerrilla onderzoeken dansers, acteurs en muzikanten van beide gezelschappen wat de begrippen protest, verzet en opstand vandaag de dag voor hen betekenen. Door middel van prikkelende dans, theatrale scènes en uitdagende teksten komen de spelers in actie tegen de commerciële wereld waar alles draait om geld en winst.

De opstand die gaat komen
Terwijl multinationals steeds rijker worden, groeit het leger arme sloebers. Waarom komt niemand hier tegen in opstand? In elke jongere huist een revolutie, maar waar willen ze eigenlijk voor strijden? Staat iedereen er alleen voor of is er iets om samen voor te vechten? De cast van Guerrilla danst en speelt op het toneel zonder angst, zonder verdeeldheid, tegen discriminatie, stigma’s, vrouwenhaat, tegen geld. Voor samen, voor delen, voor menselijkheid en voor kunst. Dans je droom de wereld in. Verleden tijd heb je, toekomst moet je maken.

Dox / Danstheater Aya
Guerrilla is een coproductie van DOX en danstheater AYA, een unieke samenwerking tussen twee  spelers op het gebied van jongerenvoorstellingen. DOX is hét Utrechtse huis voor talentontwikkeling en maakt producties met en voor jongeren. Danstheater AYA maakt brutaal en interactief danstheater voor een jong publiek.

Aanvullende informatie

vrijdag 31 maart 2017, 20:15 uur, vanaf €10
Maastd.nl

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken